Stages

Zin gekregen in een stage bij Geneeskunde voor het Volk?

Afgestudeerde geneeskundestudenten die een master in de huisartsgeneeskunde volgen, kunnen gedurende 1 of 2 jaar stage lopen in een van onze medische huizen. We bieden ook stages aan in andere disciplines: verpleegkundigen, onthaal- of administratief personeel en boekhouding. 

Een stage bij Geneeskunde voor het Volk is niet alleen een kwalitatieve opleiding door onze gemotiveerde medewerkers, het verruimt ook je blik op de wereld. 

Ontdek al onze vacatures

"k werd zeer goed begeleid tijdens mijn stage. Ik kreeg vertrouwen om patiënten zelfstandig te begeleiden, maar toch was het mogelijk om ook steeds hulp te vragen als ik die nodig had. De betrokkenheid naar patiënten is enorm. Geneeskunde voor het Volk is een warme organisatie en heeft me echt gecharmeerd" 

Marian - Stagiaire verpleegkunde

“Het volledige schooljaar volgde ik stage bij Geneeskunde voor het Volk en leerde ik bij over het werk op kantoor. Het is heel interessant om eens achter de schermen mee te kijken bij de praktijk in plaats van als patiënt langs te komen. Ik voelde me direct al op mijn gemak en wist direct dat dit een heel goede stageplek is. Het is zeker een aanrader om hier stage te volgen"

Amuri - Stagiair kantoor

"Mijn stage bij Geneeskunde voor het Volk is zeer goed meegevallen. De collega’s zijn bijzonder toegankelijk en educatief ingesteld. Daarnaast heeft deze stage mij opnieuw bewust gemaakt van de maatschappelijke uitdagingen en de fundamentele rol van de gezondheidszorg, namelijk het bieden van goede en toegankelijke zorg voor iedereen"

Serhat - Stagiair huisartsgeneekunde

Open sollicitatie

Volg al het nieuws van Geneeskunde voor het Volk

Ontvang ons nieuws, schrijf u in op onze nieuwsbrief.
Onze partners
©2022 Geneeskunde voor het Volk - Alle rechten voorbehouden
Credits
We gebruiken cookies voor operationele doeleinden, statistische analyse en om uw ervaring te personaliseren.
Cookie instellingen