Feest
Van 07 September 2024 - 08:00 naar 08 September 2024 - 20:00

ManiFiesta 2024

Van 07 September 2024 - 08:00 naar 08 September 2024 - 20:00

Geneeskunde voor het Volk nodigt je uit voor ManiFiesta  

Geneeskunde voor het Volk organiseert ieder jaar ManiFiesta, hét Feest van de Solidariteit. Het recht op gezondheid staat er centraal in de debatten, discussies en andere festiviteiten.

ManiFiesta Who ?

ManiFiesta? Dat is twee dagen lang de wereld zoals hij zou moeten zijn. Alternatieven voor de toekomst bedenken, samenzitten, in beweging komen… 

Op ManiFiesta spreken we de taal van solidariteit en diversiteit. Voeg jouw stem bij ons koor van verandering en kom mee feesten. Want dat is ManiFiesta bovenal: het Feest van de Solidariteit!

Ontdek het programma

De ingrediënten van dat feest-met-grote-F ? 

Zo, na die intro weet je al dat ManiFiesta geen festival zoals alle anderen is. Is het eigenlijk wel een festival? Wij noemen het liever een groot volksfeest! Bij ManiFiesta gaat het niet ‘gewoon’ over muziek en entertainment, wij hebben een heel andere ervaring voor je in petto.

Wat je dan wél van ons mag verwachten? Artiesten met sociale inslag, sprekers die hun nek durven uitsteken, boeiende auteurs, geëngageerde films, aangrijpende debatten en personaliteiten met een mening. Of kijk jij eerder uit naar ons cultureel programma met stand-up comedy, slam poetry en van de pot gerukte performances? En dan hadden we het nog niet over alle sportieve activiteiten, ons kinderdorp, de samenhorigheid en onze bourgondische tic!

'Eigen stoef' stinkt, maar op ManiFiesta slagen we erin om alle geneugten van het leven te combineren met activisme en een frisse blik op de toekomst. Al zeggen we het zelf…

Koop je tickets

Delen op

Volg al het nieuws van Geneeskunde Voor Het Volk

Ontvang ons nieuws, schrijf u in op onze nieuwsbrief.
Onze partners
©2022 Geneeskunde voor het volk - Alle rechten voorbehouden
Credits
We gebruiken cookies voor operationele doeleinden, statistische analyse en om uw ervaring te personaliseren.
Cookie instellingen